Ansvarsfriskrivning

Vierailijoiden on luettava tämä lausunto huolellisesti ennen kuin he hyväksyvät tämän verkkosivuston palvelut. Vierailijan pääsy tälle verkkosivustolle ja tämän verkkosivuston käyttö eri tavoin katsotaan lukeneeksi, ymmärtäneeksi ja hyväksyneeksi tämän lausunnon koko sisällön.

1 artikla

Palvelu voi tarjota linkkejä muille Internet-sivustoille tai resursseihin edellyttäen, että Palvelu tarjoaa langattomia hakuja ilman manuaalista hakua ja luo automaattisesti linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille syöttämiesi hakutermien perusteella. Koska Sivustolla ei ole määräysvaltaa tällaisten sivustojen tai resurssien sisältöön, ymmärrät ja hyväksyt, että Sivusto ei ole vastuussa tällaisten sivustojen tai resurssien saatavuudesta ja että Sivusto ei ole vastuussa tai vastuussa mistään sisällöstä, mainoksista, tuotteista tai muista tiedoista tällaisilla sivustoilla tai resursseissa. Sivusto ei ole suoraan tai epäsuorasti vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet tai väitetään aiheutuneen tai jotka liittyvät tällaisen sivuston tai resurssin kautta julkaistun tai saadun sisällön, tavaroiden tai palvelujen käyttöön tai luottamiseen.

2 artikla

Voit hankkia tietoja ja nauttia palveluista tällaisilta kolmannen osapuolen verkkosivustoilta, eikä verkkosivustoa voida pitää vastuussa niiden laillisuudesta eikä ota oikeudellista vastuuta.

3 artikla

Sinun on käytettävä langattoman hakukoneen tuloksia omalla vastuullasi. Tämä verkkosivusto ei takaa: ei takuuta siitä, että hakutulokset täyttävät vaatimuksesi, ei takuuta siitä, että hakupalvelu ei keskeyty, ei takuuta siitä, että hakutulokset ovat turvallisia, tarkkoja, ajantasaisia ja laillisia. Verkkosivustolla ei ole oikeudellista vastuuta, jos et voi käyttää Palvelua normaalisti mistä tahansa syystä, kuten verkon kunnosta, viestintähäiriöstä, kolmannen osapuolen verkkosivustosta jne.

4 artikla

Sinun tulisi ymmärtää ja tietää, että tällä verkkosivustolla, joka on edelläkävijä mobiilissa Internetissä, on kehittynyt langaton datasovellustekniikka ja älykäs hakujärjestelmä, joka tarjoaa parhaan mobiilin internetin hakukokemuksen langattomien päätelaitteiden käyttäjille, kuten matkapuhelimille. Tämä verkkosivusto käyttää alan kypsää hakukonetekniikkaa ja ottaa samalla täysin huomioon käyttäjien mobiilikäytön ominaisuudet. Paremman käyttökokemuksen tarjoamiseksi verkkosivustomme tarjoaa uudelleenkoodauksen, kun käyttäjät napsauttavat hakua. Hakukoneen reaaliaikaista dataa ja objektiivisuutta koskevan vaatimuksen, monimutkaisten tietojen muutosten ja sen omien teknisten ongelmien vuoksi uudelleenkoodauksessa voi esiintyä joitakin tietovirheitä, jotka johtuvat alkuperäisen verkkosivuston epätavallisista tiedoista." Jos haluat saada alkuperäisen verkkosivuston täydellisen ja pätevän sisällön, valitse selata alkuperäistä verkkosivustoa. Tarkkuus.

5 artikla

Tämän palvelun käytön katsotaan lukeneen ja hyväksyneen tämän ilmoituksen asiaankuuluvan sisällön. Tällä verkkosivustolla on oikeus muuttaa tämän ilmoituksen ehtoja erityistilanteen mukaisesti. Mitään erityistä ilmoitusta ei anneta, mutta voit tarkistaa viimeisimmät ehdot asiaankuuluvilta sivuilta. Jos jatkat Palvelun käyttöä näiden muutosten jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen tarkistetut ehdot. Jos et hyväksy niitä, sinun tulee lopettaa Palvelun käyttö.

6 artikla

Tällä verkkosivustolla mainittujen käyttöehtojen lisäksi tämä verkkosivusto ei ole vastuussa mistään onnettomuudesta, huolimattomuudesta, kunnianloukkauksesta, tekijänoikeudesta tai immateriaalioikeuksista eikä mistään vahingosta, joka aiheutuu tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien lataamisen aiheuttamat tietokonevirukset).

7 artikla

Kun yllä oleva sisältö on virallisesti julkaistu, se on erottamaton osa tätä ilmoitusta ja sinun on myös noudatettava niitä. Jos yllä olevan sisällön ja tämän ilmoituksen sisällön välillä on ristiriitaa, tämä ilmoitus on etusijalla. Hyväksymisesi minkä tahansa edellä mainitun liiketoimintasäännön ja tämän ilmoituksen sisällön katsotaan hyväksyvän tämän ilmoituksen kaiken sisällön.

8 artikla

Jos jokin kiista tai kiista syntyy sinun ja tämän sivuston välillä, sinun on ensin ratkaistava se ystävällisellä neuvottelulla. Jos neuvottelut epäonnistuvat, suostut toimittamaan kiistan tai kiistan riidanratkaisuprosessiin sivuston sijainnissa.